Još jedan teniser se ženi: Viktor staje na ludi kamen?!

Izvor: Svet, 20.Avg.2014, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan teniser se ženi: Viktor staje na ludi kamen?!

Viktor Troicki planira da sledeće godine stane na ludi kamen. Teniser i njegova devojka Sofija Milošević, nedavno su počeli da žive pod istim krovom i već uveliko razmišljaju o zajedničkoj budućnosti.
“Viktor je do ušiju zaljubljen u Sofiju. Njih dvoje nedavno su počeli da žive zajedno, a ona ga prati na turnirima pošto se vratio tenisu nakon jednogodišnje suspenzije. Neće da žure sa odlukama, ali izvesno je da će svadba biti sledeće >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << godine”, kaže izvor Kurira blizak paru i napominje da se o tome razgovaralo na svadbi Novaka Đokovića.
Troicki u izjavi za Kurir nije želeo ni da potvrdi ni da demantuje naša saznanja. Pitanje o ženidbi i zajedničkom životu samo ga je nasmejalo. “Ne bih govorio o svom privatnom životu. Poslednjih nedelja ima nas previše u medijima. Sutra letim na novi turnir. Lepo mi je sa Sofijom, pruža mi podršku. Pratiće me na turnirima kad joj obaveze dozvole”, kaže Troicki.
Viktor i Sofija u vezi su već nekoliko meseci, a da su po drugi put zajedno, otkrili su na poslednjoj reviji kreatorke Biljane Tipsarević. Teniser je svoju dragu slikao mobilnim telefonom i aplaudirao joj kad bi prošetala pistom. Nakon defilea pao je prvi poljubac. Manekenka je tada u intervjuu za jedan magazin objasnila zašto njihova veza pre nekoliko godina nije uspela.
“Naše prvo zabavljanje bilo je na platonskom nivou, jer sam tada bila baš mlada. Kad imate 16 godina, a imala sam baš toliko kad smo počeli da se zabavljamo, ne možete da pratite mladića koji ide iz jedne zemlje u drugu. Viktor je uvek bio divan mladić, a s vremenom je izrastao u ozbiljnog čoveka”, bila je iskrena lepotica.
Izvor: Kurir
Foto: Life Content
Pogledaj vesti o: Tenis,   Viktor Troicki

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Viktor Troicki i Sofija Milošević staju na ludi kamen?!

Izvor: Svet plus, 21.Avg.2014, 01:06

Viktor Troicki planira da se sledeće godine oženi svojom devojkom Sofijom Milošević. Poznati par nedavno je počeo da živi pod istim krovom i već uveliko razmišljaju o zajedničkoj budućnosti...Sofija Milošević otkrila zašto je prvi put ostavila Viktora Troickog!.."Viktor je do ušiju zaljubljen...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.