Jorović - Mugurusa 1:5 |0:1|

Izvor: RTS, 06.Feb.2016, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jorović - Mugurusa 1:5 |0:1|

Duel prvog kola Svetske grupe B Fed Kupa, između Srbije i Španije, otvorile Ivana Jorović i Garbinje Mugurusa. Direktan prenos mečeva Fed kupa je na našem Prvom programu.
14.15 - U drugom, slična igra kao u prvom setu: Mugurusa konstantno u prednosti, Ivana preti, ipak - bez rezultata, pa će Španjolka servirati za meč - 5:1.
13.50 - Mugurusa osvaja prvi set sa 6:3. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
13.30 - Iskusnija Mugurusa je osvojila prva četiri gema, ne tako lako kao što bi mnogi pomislili, ali je onda mlada srpska teniserka osvojila prvi, a odmah zatim napravila brejk i smanjila na 2:4 u prvom setu.
13.10 - Počeo je meč, prvi servis ima Ivana Jorović.
Fed kup reprezentacija Srbije igra protiv Španije u Kraljevu duel prvog kola Svetske grupe B. Susret otvara meč između Ivane Jorović i Garbinje Muguruse.

Pred našim teniserkama je veliki izazov. Duel u Kraljevu, ukoliko se gleda pozicija teniserki na VTA listi, prestavlja nemoguću misiju, međutim, reprezentativi duel donosi veću emociju i drugačije motive, a podrška sa tribina može doneti odlučujuću prevagu.
Nakon Ivane Jorović i Garbinje Muguruse, na teren će Jelena Janković i Karla Suares Navaro.
Drugog dana, u nedelju od 13.00 počinje meč Jelene Janković i Garbinje Muguruse, a nakon njih dve svoj meč odigraće i Ivana Jorović i Karla Suares Navaro.
Duel Srbije i Španije zatvoriće meč dublova. Za reprezentaciju Srbije će igrati Ivana Jorović i Nina Stojanović, dok će za gošće nastupiti Lara Aruabarena i Ludres Domingez.
Direktan prenos mečeva je na našem Prvom programu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Mugurusa prejaka za Jorovićevu, Španija povela

Izvor: RTS, 06.Feb.2016

Jorović – Mugurusa 0:2 (3:6, 1:6). Garbinje Mugurusa savladala Ivanu Jorović i donela Španiji vođstvo u meču protiv Srbije. Sledeće na terenu Jelena Janković i Karla Suares Navaro. Direktan prenos mečeva Fed kupa je na našem Prvom programu. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.