Jankovićeva eliminisala Kvitovu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jul.2015, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jankovićeva eliminisala Kvitovu

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u osminu finala Vimbldona, pošto je danas u trećem kolu pobedila Čehinju Petru Kvitovu sa 3:6, 7:5, 6:4.

Jankovićeva je napravila veliko iznenađenje u Londonu eliminisavši aktuelnu šampionku gren slema posle preokreta.

Delovalo je da će Čehinja brzo završiti posao, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je imala vođstvo od 6:3 i brejk prednosti u drugom setu, ali je Jankovićeva zaigrala mnogo bolje i došla do izjednačenja.

To kao da je 29-godišnjoj Beograđanki dalo snagu i veru da može da se nosi sa drugom teniserkom na svetu.

Ključan detalj u trećem setu napravila je u 10. gemu kada je drugi put na meču uspela da oduzme servis protivnici i posle tačno dva sata smanji na 5-3 u međusobnim susretima.

Jankovićeva će se u borbi za četvrtfinale sastati sa Poljakinjom Agnješkom Radvanjskom, koja je ranije danas pobedila Kejsi Delakvu iz Australije sa 6:1, 6:4.

Biće to njihov osmi međusobnu duel, a Radvanjska vodi sa 5-2 u pobedama. Poslednji put sastale su se prošle godine na turniru u Rimu i slavila je Jankovićeva sa 6:4, 6:4.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jankovićeva eliminisala Kvitovu

Izvor: Studio B, 04.Jul.2015

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u osminu finala Vimbldona, pošto je danas u trećem kolu pobedila Čehinju Petru Kvitovu sa 3:6, 7:5, 6:4...Jankovićeva je napravila veliko iznenađenje u Londonu eliminisavši aktulenu šampionku gren slema posle preokreta...Delovalo je da će Čehinja...

Nastavak na Studio B...

Jankovićeva pobijedila Kvitovu, sljedeća Radvanjska

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jul.2015

LONDON - Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u osminu finala Vimbldona, pošto je u trećem kolu pobijedila Čehinju Petru Kvitovu sa 3:6, 7:5, 6:4...Jankovićeva je napravila veliko iznenađenje u Londonu eliminisavši aktulenu šampionku grend slema poslije preokreta...Djelovalo je da će...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.