Iznenađenje u Bukureštu: Himeno-Traver eliminisao Simona

Izvor: Blic, 24.Apr.2015, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenađenje u Bukureštu: Himeno-Traver eliminisao Simona

Španski teniser Danijel Himeno-Traver napravio je najveće iznenađenje u dosadašnjem delu ATP turnira u Bukureštu, eliminisavši u četvrtfinalu prvog nosioca Žila Simona iz Francuske sa 6:7 (5:7), 6:4, 6:2.

Himeno-Traver će se u borbi za finale sastati sa Jiržijem Veselim iz Češke, koji je pobedio Hrvata Iva Karlovića sa 6:4, 6:4. U drugom polufinalu sastaće se Francuz Gael Monfis i Giljermo Garsija-Lopes iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Španije.

Monfis je u četvrtfinalu bio bolji od Italijan Simonea Bolelija sa 6:3, 7:6 (7:4), dok je Garsija-Lopes slavio protiv Lukaša Rosola iz Češke sa 6:4, 7:6 (9:7). Turnir u Bukureštu igra se za nagradni fond od 439.405 evra.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.