Intervjui tokom mečeva  sledeća novina u tenisu?

Izvor: B92, 02.Sep.2015, 04:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Intervjui tokom mečeva " sledeća novina u tenisu?

Veliku pažnju prvog dana US opena privukli su najbolji teniseri sveta, ali se ipak višem govori o Amerikanki Koko Vandeveg.

Nakon što je osvojila prvi set u meču sa Sloun Stivens, Vandeveg je dala intervju za ESPN na iznenađenje svih gledalaca, ali i nekih kolega.

“Mislim da je svaka inovacija pozitivna, ne vidim ništa loše u tome. Mislila sam da ću možda izgubiti koncentraciju zbog toga, ali ima mnogo stvari tokom meča koji odvlače pažnju – >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ako ne možeš da se izboriš sa time, onda treba da radiš na tom delu igre“, rekla je 23-godišnja Koko i dodala:

“Mogla sam u vakom trenutku da opozovem intervju, čak i dve sekunde pre nego što je Pam (Šriver, novinarka) izašla na teren. Dala sam joj znak da dođe i desilo se. Možda sledeći put ne budem bila raspoložena“.

Legendarna Kris Evert, koja sada radi kao komentator za ESPN, kaže da joj se koncept dopao.

“Koko je najbolja osoba za tako nešto – ona se lepo izražava i uradila je to jer je i sama sportski fanatik“.

Nekoliko kolega reagovalo je na Tviteru, a novinari su pitali i prvog tenisera sveta Novaka Đokovića šta misli o tome.

“Interesantno je, nisam čuo za tako nešto ranije. Ako njoj nije smetalo, a vidim da nije jer je dobila meč... Zavisi od igrača. Mislim da pokušavaju da naprave interakciju kao u nekim drugim sportovima, npr. u košarci kada se daju izjave posle prve ili druge četvrtine. Ne znam koliko će to funkcionisati u tenisu, ali mislim da većina igrača sada govori o tome u svlačionici. Biće interesantno videti da li će to još neko prihvatiti tokom turnira. Ja definitivno neću na ovom turniru, ali u budućnosti, ko zna“.

Vandeveg je dobila meč u dva seta, tako da se njoj intervju posrećio...

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.