ILHAM OPLELA PO MUŽU: Vavrinka je nestabilni lažov i izdajnik!

Izvor: Kurir, 21.Apr.2015, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ILHAM OPLELA PO MUŽU: Vavrinka je nestabilni lažov i izdajnik!

BAZEL - Supruga švajcarskog tenisera Stanislasa Vavrinke, Ilham žestoko je odgovorila na saopštenje svog muža da želi da se razvede.

Stanislas i Ilham su bili zajedno 10 godina, a imaju i ćerku Alesiju.

"Ne, Stan ne gubi mečeve zbog toga što smo se nas dvoje rastavili, kako on kaže bolno, jer je prošlo već pet meseci od njegovog trijumfalnog povratka u Dejvis kupu. Njegova odluka da po >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << drugi put napusti porodicu nije ga sprečila da osvoji turnir u Čenaju i da ima manje-više dobre rezultate. Ne, putovanja i turniri nisu uzrok našeg razvoda. Osim toga, drugi igrači koji su i više rangirani od njega, imaju fini porodični život. Razlog jeste njegova nestabilnost i želja da povrati slobodu na svim nivoima. I moram da priznam da su njegove konstantne laži i emotivne izdaje potpuno uništile poverenje koje sam imala u njega", navela je Ilham Vavrinka.

Ona je navela da je bila protiv objavljivanja saopštenja u javnosti.

"Nisam želela da iznosim privatni život u medije, ali sam posle njegovog saopštenja odlučila da kažem istinu. Nadam se da ovo neće uticati na našu ćerku i da će ona ostati izvan svih dešavanja", dodala je ona.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.