Hrvati svesni šta ih čeka u Kraljevu: Sve osim pobede Srbije bilo bi nerealno

Izvor: MozzartSport.com, 02.Mar.2015, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvati svesni šta ih čeka u Kraljevu: Sve osim pobede Srbije bilo bi nerealno

"Nismo došli da izgubimo, daćemo sve od sebe, ali tesko je pobeći od cinjenice da su srpski teniseri favoriti“, rekao je Željko Krajan

Selektor teniske reprezentacije Hrvatske Željko Krajan rekao je danas da je Srbija favorit u meču prvog kola Dejvis kupa u Kraljevu.

"Nismo došli da izgubimo, daćemo sve od sebe, ali tesko >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je pobeći od cinjenice da su srpski teniseri favoriti. Mi smo hendikepirani bez Čilića, Karlovića, Dodiga, tako da bi osim pobede Srbije, sve ostalo bilo nerealno", rekao je Krajan na prvom treningu Hrvatske u Kraljevu.

Na pitanje, kako mu deluje Hala sportova u Kraljevu, i činjenica da se ne igra u Beogradu, Krajan je rekao da je očekivao da će meč biti održan u većoj dvorani.

"Ipak Novak Ðoković igra kod kuće, ocekivali smo veću dvoranu i sa više publike. Ali, lepa je dvorana i mislim da će biti ispunjena do poslednjeg mesta", rekao je Krajan.

Meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i Hrvatske igra se u Kraljevu od 6. do 8. marta.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krajan: Teniseri Srbije su favoriti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2015

Selektor teniske reprezentacije Hrvatske Željko Krajan rekao je danas da je Srbija favorit u meču prvog kola Dejvis kupa u Kraljevu..."Nismo došli da izgubimo, daćemo sve od sebe, ali tesko je pobeći od činjenice da su srpski teniseri favoriti. Mi smo hendikepirani bez Čilića, Karlovića, Dodiga,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.