Hrvat potpuno poludeo na Rolan Garosu: Sve ću da vas pobijem

Izvor: Vesti-online.com, 24.Maj.2016, 07:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvat potpuno poludeo na Rolan Garosu: Sve ću da vas pobijem

Poznato je da među sportistima ima onih koji su tanjih živaca, a jedan od takvih je hrvatski teniser Ivan Dodig koji je na meču protiv Rusa Mihaila Južnog potpuno pogubio konce.

Krajem drugog seta kada je servirao za vođstvo od 2:1, ali mu je Južni vratio brejk prema pisanju hrvatskih medija Dodig je zaurlao:

- Samo meni ovo može da se dogodi. Sve ću vas ubiti, sve ću vas poubijati, sve do jednog. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Nije najjasnije kome s Dodig obratio, ali se pretpostavlja da su pretnje upućene nekome u publici ko ga je u važnom momentu dekoncentrisao.

Na kraju hrvatski teniser je eliminisao Južnog, a da li će biti reakcije povodom njegovom ponašanja verovatno ćemo vrlo brzo saznati.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Brutalan ispad hrvatskog tenisera na Rolan Garosu Sve cu da vas pobijem

Izvor: medio.rs, 24.Maj.2016

Hrvatski teniser Ivan Dodig, imao je prilično impulsivnu izjavu tokom svog prvog meča na Rolan Garosu protiv Rusa Mihaila Južnog, kojeg je pobedio sa 3:2 u setovima...Naime, trenutak ludila hrvatskog tenisera se desio pred kraj trećeg seta, kada je Dodig izgubio gem na svom servisu. To nije mogao...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.