Hase: Neću više ni da treniram sa Novakom

Izvor: B92, 29.Apr.2016, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hase: Neću više ni da treniram sa Novakom

Holandski teniser Robin Hase pokušao je da odgovori na pitanje kako je igrati protiv trojice najboljih igrača sveta. Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer dominiraju tenisom u poslednjih 10-ak godina, a Hase kaže da mu je daleko najteže da igra protiv srpskog tenisera za koga kaže da nema slabost u igri.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Federer

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Neću više da treniram sa Novakom"

Izvor: Vesti-online.com, 29.Apr.2016

Dominacija Novaka Đokovića u svetu tenisa dobija nove dimenzije pošto bi lako mogao da ostane i bez sparing partnera...Objašnjavajući kako je igrati protiv najboljih tenisera sveta holandski igrač Robin Hase kaže da mu je najteži rival upravo srpski as...- Nemam ideju kako da igram protiv Ðokovića....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.