(FOTO, VIDEO) VRUĆE: Pogledajte srpsku teniserku u seksi izdanju

Izvor: Kurir, 30.Nov.2015, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO, VIDEO) VRUĆE: Pogledajte srpsku teniserku u seksi izdanju

Vojislava Lukić ima 28 godina i već je u sportskoj penziji.

Bivša srpska teniserka je prestala profesionalno da se bavi sportom. Trenutno radi kao teniski trener, a bez problema bi mogla da počne manekensku karijeru, sudeći prema njenom izgledu.

Lukićeva često na "Instagram" postavlja svoje fotografije, a kada je poslednju u nizu želela >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da napravi, pogrešila je, pa je napravila snimak. I njega je stavila na društvene mreže, srećom po njene pratioce.

A video posted by Vojislava Lukic (@vojislava_lukic) on Nov 30, 2015 at 6:12am PST

A photo posted by Vojislava Lukic (@vojislava_lukic) on Oct 28, 2015 at 9:21am PDT

A photo posted by Vojislava Lukic (@vojislava_lukic) on Oct 17, 2015 at 9:26am PDT

Autor: Kurir sport
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

(FOTO) PORODIČNO UŽIVANJE: Željko Joksimović po prvi put objavio sliku sa sinom Kostom

Izvor: Kurir, 30.Nov.2015

Željko Joksimović nema običaj da na društvene mreže objavljuje porodične slike, ali rešio je da ovaj put napravi izuzetak...Pevač je iznenadio fanove kada je na Instagramu postavio sliku sa suprugom Jovanom i sinom Kostom...Opuštena, porodična fotografija na kojoj mama i tata uživaju sa svojim...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.