(FOTO) LUDILO U KRALJEVU: Hiljade navijača odazvalo se pozivu Đokovića i došlo na trening reprezenta

Izvor: Kurir, 04.Mar.2015, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) LUDILO U KRALJEVU: Hiljade navijača odazvalo se pozivu Đokovića i došlo na trening reprezenta

Današnji trening u Hali sportova od 12 do 14 sati biće otvoren za javnost za sve ljubitelje sporta i tenisa

KRALJEVO - Najbolji teniser sveta Novak Doković pozvao je danas Kraljevčane da prisustvuju treningu Dejvis kup reprezentacije Srbije.

Kako su saopštili iz Teniskog saveza Srbije (TSS), Đoković je želeo da ovim gestom barem malo izađe u susret onima koji nisu uspeli da obezbede ulaznice za >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << predstojeći meč protiv Hrvatske, iako nije praksa da treninzi u Dejvis kupu budu otvoreni za publiku.

Tom pozivu odazvalo se nekoliko hiljada Kraljevčana. Iako je trening zvanično trebao da počne u 12 sati, mnogo ranije stanovnici ovog grada okupirali su novu halu gde će se od petka do nedelje odigrati meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i Hrvatske.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.