(FOTO) KAKAV BLAM: Poznata teniserka se komirala od alkohola, pa je skoro golu izneli iz kluba

Izvor: Kurir, 01.Dec.2015, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) KAKAV BLAM: Poznata teniserka se komirala od alkohola, pa je skoro golu izneli iz kluba

Poljska teniserka Ursula Radvanska izblamirala se pošto se toliko napila da se onesvestila.

Sve se dogodilo na proslavi rođendana dečka njene sestre Agnješke, Davida Celta, u jednom noćnom klubu.

Svedoci kažu da je 24-godišnja Ursula, trenutno 94. igračica na VTA listi, mešala votku i šampanjac. Ta kombinacija joj nije prijala, pa se "komirala". Usput, dok ju je alkohol "hvatao" svašta je radila, pa je iz kluba iznešena oskudno obučena. Sve to su zabeležili >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << paparaci i Ursula je danas hit u Poljskoj, ali i van granica domovine.

Ursula ne samo da je sebe obrukala, već je izblamirala i godinu i po dana stariju sestru Agnješku, sada petu igračicu sveta.

Radwanska's: The Drunk Sisters. pic.twitter.com/IdYyib2FOA

Radwanska's: The Drunk Sisters. pic.twitter.com/IdYyib2FOA

Autor: Kurir sport
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Poljska teniserka "odvaljena" od alkohola

Izvor: Vesti-online.com, 02.Dec.2015, 12:15

Teniserku Ursulu Radvansku paparaci u Poljskoj su slikali "odvaljenu" od alkohola u jednom noćnom klubu...Ursula, koja je trenutno 94. na WTA listi, se prilikom proslave rođendana dečka njene sestre Agnješke, toliko napila da su morali da je iznesu iz kluba u kojem je bila priređena zabava...Radvanska...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.