Izvor: Njuz.net, 26.Okt.2016, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Endi Mari podržao Đokovićev novi način ishrane

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEČ, 26. oktobar 2016, (Njuz) – Drugoplasirani teniser na ATP listi Britanac Endi Mari podržao je Đokovića u svom planu da potpuno promeni način ishrane, javljaju svetske agencije.
Mari je u Beču, gde igra na turniru serije 500, izjavio kako “iz sveg srca podržava srpskog tenisera u svojoj odluci da eksperimentiše sa ishranom”.
– Novak nikad bolje nije izgledao. Izbacivanjem glutena jeste dobio mnogo više >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << energije, ali očito da to nije bilo dovoljno. Sjajno je videti da sada iz ishrane izbacuje meso, kuvanu hranu i sve ostalo što mu može narušiti zdravlje, a jede samo ono što svaki vrhunski sportista treba da konzumira: brokoli, šargarepu, ribani krastavac i đumbir. Jeste smršao desetak kilograma, ali mu taj šmekerski, ispijeni izgled baš dobro stoji. Samo neka tako nastavi – poručio je Novaku britanski teniser – Da je mene angažovao za savete o ishrani, ja bih mu preporučio da izbaci svu hranu jer je hrana otrov – dodao je Mari, a kako saznajemo, njegove savete Đokoviću podržali su i svi teniseri sa TOP 10 liste.
Najbolji srpski teniser nije krio oduševljenje podrškom koju mu pružaju kolege teniseri i najavio je da će se potruditi da odricanje od energije za mečeve podigne na još viši nivo.
– Razmišljam da pređem na sangejzing, a ako igram u dvorani ili na terenu kada je oblačan dan, mogao bih da upražnjavam meditaciju tokom meča da ne bih gledao kako me protivnici pobeđuju i skidaju sa prvog mesta – zaključio je Đoković.
Kako nezvanično saznajemo, sportski novinari u međuvremenu razmatraju da frazu „velika četvorka“ koja se koristi za Marija, Nadala, Federera i Đokovića promene u „3 i po muškarca“.
 Miroslav Vujović

Nastavak na Njuz.net...






Povezane vesti

Marej krenuo u poteru za Novakom!

Izvor: Vesti-online.com, 26.Okt.2016

Škot Endi Marej startovao je pobedom na ATP turniru iz Serije 500 u Beču. Drugi teniser sveta se namučio protiv Martina Kližana, ali je na kraju slavio posle tri seta - 6:3, 6:7, 6:0, za dva sat i 24 mintua igre...Posle dobijenog prvog seta, u drugom je Marej pao, dozvolio je Slovaku da ga dobije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.