Izvor: Nezavisne Novine, 23.Okt.2016, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džumhur u glavnom žrijebu ATP turnira u Beču

Bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur plasirao se u glavni žrijeb ATP turnira serije 500 ''The Erste Bank Open 500'' u Beču, vrijednog 1,884.645 evra.

Džumhur, 95. teniser na ATP listi, u zadnjoj rundi kvalifikacija pobijedio je Adama Pavlašeka (89. ATP) rezultatom 6:7 (6), 6:4 i 7:5, nakon više od dva sata igre.

Džumhura u prvom kolu turnira sigurno očekuje težak meč, s obzirom da su njegovi mogući protvnici Čeh Tomaš Berdih, Španac Nikolas Almagro, Francuz Žo -Vilfred Conga i Amerikanac Džon Izner.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Džumhur u glavnom žrebu Beča, kraj za Šetkića u Bazelu

Izvor: N1 televizija, 23.Okt.2016

Damir Džumhur plasirao se u glavni žreb ATP turnira u Beču pobedom u završnom meču kvalifikacija protiv Adama Pavlašeka...Džumhur je izgubio prvi set, ali je uspeo da napravi prokret (6:7, 6:4, 7:5) i obezbedi nastup na ATP turniru na kome će prvi nosilac biti Endi Marej, a na kome će nastupiti...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.