Dolonc osvojila devet uvodnih gemova na startu turnira u Bakuu i prošla dalje

Izvor: Blic, 22.Jul.2014, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dolonc osvojila devet uvodnih gemova na startu turnira u Bakuu i prošla dalje

Posle uspešno okončanih kvalifikacija, Vesna Dolonc je silovito započela sa učešćem na turniru u Bakuu, deklasiravši rusku teniserku Kseniju Gajdarži sa 6:0, 6:2.

U meču koji je trajao 62 minuta, 19-godišnjakinja je bila lak plen svoje nekadašnje sunarodnice, a sada srpske igračice Dolonc, koja je sa šest godina isksutva više upravo to i iskoristila da ubedljivo trijumfuje.

Gajdarži se možda nadala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da bi kao 1.040. igračica sveta mogla da napravi senzaciju, ali je prvi gem osvojila tek nakon što je uvodnih devet pripalo njenoj suparnici. Ruskinja je tada napravila brejk, potom prišla na 3:2, a onda je meč ušao u Vesnin ritam - sa tri uzastopna gema, naša teniserka je prošla u drugo kolo.

U njemu će igrati protiv daleko bolje rivalke, Izraelke Šahar Per, koja je šestog nosioca, Austrijanku Ivon Mojsburger pobedila sa 6:2, 6:4.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.