Dok mediji traže trenera, Novak trenira (VIDEO)

Izvor: B92, 09.Dec.2016, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dok mediji traže trenera, Novak trenira (VIDEO)

Najbolji srpski teniser pre nekoliko dana raskinuo je saradnju sa Borisom Bekerom i istog trenutka počele su licitacije ko će biti novi trener.

Đoković i Beker nisu produžili ugovor nakon izuzetno uspešne tri godine, a mediji su preneli da je već pronašao novog – Darena Kejhila.

Među potencijalnim kandidatima još su Pit Sampras, Džon Mekinro, Andre Agasi, Patrik Rafter, Džim Kurijer, Patrik Muratoglu, Mats Vilander...

Dok priče o tome traju, Đoković je već počeo da se priprema za novu sezonu u kojoj će pokušati da povrati prvo mesto na ATP listi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NOVAK KAO ROKI: Zaledićete se kada čujete koje ime je u opticaju za novog Đokovićevog trenera (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 10.Dec.2016, 17:45

Novak Đoković od pre tri dana nema trenera, nakon raskida saradnje sa Borisom Bekerom, pa mediji širom sveta bruje o tome ko bi mogao Nemca da nasledi na mestu glavnog Đokovićevog saradnjika.. I dok imena poput Darena Kejhila, trenera Simone Halep, zvuče na prvi pogled realno (mada je teško poverovati...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.