Dodigov Gren slem povlačenja

Izvor: B92, 27.Avg.2014, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodigov "Gren slem povlačenja"

Hrvatski teniser Ivan Dodig predao je meč prvog kola US opena Felisijanu Lopesu iz Španije.

Dodig je vodio sa 2-1 u setovima, imao je i brejk prednosti u četvrtom, ali je zatim izgubio tri gema u nizu, time i četvrti set.

Bilo je jasno da se Hrvat ne nalazi u dobrom fizičkom stanju, pa je predao meč pri rezultatu 1:1 u petom setu.

Ono što je kuriozitet jeste činjenica da je Dodig na svakom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od četiri Gren slem turnira ove godine ili predao meč ili je otkazao učešće. U Melburnu je vodio sa 2:1 u setovima i gubio sa 4:1 u četvrtom setu u meču sa Džumhurom, kada je bio prinuđen da preda meč.

Na Rolan Garosu Dodig je predao duel već posle četiri gema meča sa Granoljersom, a na Vimbldonu se nije ni pojavio zbog povrede.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dodig predao Lopezu, a Bagdatis Čiliću, Andersonu maraton protiv Kuevasa

Izvor: Blic, 27.Avg.2014

Felisijano Lopez i Ivan Dodig otvorili su program muškog dela US opena, a hrvatski teniser je u petom setu pri rezultatu 1:6, 7:5, 2:6, 6:4, 1:1 predao Špancu, a zbog povrede je odustao i Markus Bagdatis protiv Marina Čilića pr rezultatu 6:3, 3:1 za Hrvata. Kevin Anderson je u maratonskom duelu porazio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.