Đokovići prošli prvi prepreku!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Okt.2015, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đokovići prošli prvi prepreku!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije imao tržak zadatak na startu turnira u Pekingu protiv Bolelija, a Nole je bio uspešan i u dublu u kojem je igrao sa mlađim bratom Đorđem. Njih dvojica pobedili su Kineza Ksin Gonga i Novozelanđanina Venusa posle velike borbe u tri seta - 7:6, 6:7, 10:5.

Posle dva taj-brejka, u trećem takozvanom super taj-brejku, bolji su bili Đokovići, koji će u narednom kolu igrati protiv Vaseka Pospišila i Džeka Soka.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

(FOTO) STRAŠNA BRAĆA ĐOKOVIĆ: Novak i Đorđe razbijaju i u dublu

Izvor: Kurir, 06.Okt.2015

PEKING - Srpski teniseri braća Novak i Đorđe Đoković plasirali su se u drugo kolo ATP turnira u Pekingu u konkurenciji dublova...Đokovići su u prvom kolu nadigrali Australijanca Majkla Venusa i Kineza Mao-Ksin Gonga 2:1, po setovima 7:6 (5), 6:7 (8). 10:5...Srpski teniseri igraće u četvrtfinalu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.