Đokovićev čas tenisa u Madridu

Izvor: Večernje novosti, 05.Maj.2016, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đokovićev čas tenisa u Madridu

Prvi reket planete za 68 minuta demolirao domaćeg igrača Roberta Bautistu-Aguta sa 6:2, 6:1. Legendarni Ronaldo gledao meč Rutinski je Novak Đoković izborio plasman u četvrtfinale turnira u Madridu. Posle 68 minuta je pobedio Roberta Bautistu-Aguta (Španija) sa 6:2, 6:1. Kako je Srbin igrao najbolje govori da je u 15 odigranih gemova imao čak 25 vinera, uz 13 od 14 dobijenih poena na mreži, što je zaista impresivno kada se uzme u obzir da se turnir igra na šljaci. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Agut je igrao dobro sve do četvrtog gema. Tada je dva puta imao “đus” (40:40), ali je Novak uspeo da odbije napade i da osvoji taj gem. Od tog momenta se srpski igrča uozbiljio, zaigrao mnogo bolje i počeo da “crta” po terenu. Osvojio je četiri gema u nizu i stigao do vođstva u setovima (6:2). U drugom setu nije bilo nikakvih problema, Novak je u trećem gemu brejkom u potpunosti prelomio meč, a do kraja meča je još dva puta oduzeo servis rivalu za konačnih - 6:1. Naredni rival biće mu Miloš Raonić (Kanada) ili Žo-Vilfred Conga (Francuska).RONALDO NA TRIBINAMANa tribinama se našao i legendarni brazilski fudbaler Luis Nazario de Lima Ronaldo koji je bodrio srpskog igrača. Osim njega je tu bio i fudbaler madridskog Reala Toni Kros.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Agutu od Đokovića samo tri gema

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Maj.2016

MADRID - Najbolji teniser i sportista planete ubedljivo je porazio Roberta Bautistu Aguta poslije nešto više od 60 minuta igre - 6:2, 6.1, plasiravši se u četvrtfinale Mastersa u Madridu...Srbin i Španac su odigrali svoj četvrti međusobni susret, a momak sa Banjice je zabilježio i četvrtu pobjedu...U...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.