Đoković otkrio šta ga je pokrenulo u borbi za polufinale!

Izvor: Telegraf.rs, 01.Nov.2014, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković otkrio šta ga je pokrenulo u borbi za polufinale!

Srpski teniser smatra da je dvostruka greška Endija Marija preokrenula dalji tok četvrtfinala turnira u Parizu

Prvi reket sveta i najbolji srpski teniser Novak Đoković priznao je, nakon pobede nad Endijem Marijem, da ga je greška protivnika pokrenula i obezbedila mu polufinale Pariza.

Đoković je savladao Britanca rezultatom 2:0 i >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u polufinalu će se sastati sa boljim iz duela Ferer – Nišikori.

- Prvi set je bio neizvestan. Imao sam šanse za brejk i čuvao sam servis, a na kraju prvog seta sam napravio ključni brejk. On je imao brejk prednosti u drugom setu, ali je napravio dvostruku servis grešku i dozvolio mi da se vratim. Posle toga sam počeo bolje da udaram i osećao sam se mnogo bolje – rekao je Đoković i dodao:

Foto: AP/Tanjug

- Znao sam da je igrao sedam nedelja uzastopno u pokušaju da se plasira na završni Masters u Londonu. Osvojio je tri titule i igrao je sjajan tenis. Znao sam da ću imati psihološku prednost nad njim ako dobijem prvi set.

Nole se osvrnuo i na neočekivano ispadanje Federera u četvrtfinalu.

- Naravno da mi plasman u polufinale i njegovo ispadanje pomažu, ali pokušavam da ne razmišljam o računicama. Moram da se koncentrišem na svoje mečeve i da igram dobro kao u prva dva ovde. Nadam se da ću završiti godinu kao broj jedan – dodao je Đoković.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.