Đoković i Marej ukrštaju rekete u četvrtfinalu US Opena

Izvor: 24sata, 02.Sep.2014, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković i Marej "ukrštaju rekete" u četvrtfinalu US Opena

Britanski teniser Endi Marej plasirao se u četvrtfinale Otvorenog prvenstva SAD pošto je večeras u osmini finala savladao Francuza Žoa-Vilfreda Congu u tri seta - 7:5, 7:5, 6:4.

U borbi za polufinale Marej se sastaje sa svetskim brojem jedan Novakom Đokovićem, koji je ranije večeras lako pobedio Nemca Filipa Kolšrajbera takođe u tri seta - 6:1, 7:5, 6:4.

Biće to repriza finala US Opena iz 2012. godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << kada je Marej posle maratonske borbe u pet setova nadigrao Đokovića i osvojio prvi šampionski trofej.

Do sada su se sastajali 20 puta, a Đoković je uspešniji i vodi sa 12:8.

Srpski teniser je jednom osvojio poslednji gren slem sezone, 2011. godine, kada je u finalu posle četiri seta slavio protiv Španca Rafaela Nadala.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Marej protivnik Đokovića u četvrtfinalu US Opena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Sep.2014

Britanski teniser Endi Marej plasirao se u četvrtfinale Otvorenog prvenstva SAD pošto je sinoć u osmini finala savladao Francuza Žoa-Vilfreda Congu u tri seta - 7:5, 7:5, 6:4...U borbi za polufinale Marej se sastaje sa svetskim brojem jedan Novakom Đokovićem, koji je ranije juče lako pobedio Nemca...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.