Đoković: Stvara se preterana frka...

Izvor: Mondo, 28.Jul.2016, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Stvara se preterana frka...

Najbolji teniser planete ponovio da ne strahuje od zika virusa i da će sigurno učestvovati na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru

Foto: MN Press

Novak Đoković ponovio je da nije zabrinut zbog virusa zika uoči Olimpijskih igara.

Zbog zika virusa, koji je uglavnom zastupnjen u Južnoj Americi, od Olimpijskih igara odustali su zvezde tenisa poput Tomaša Berdiha, Miloša Raonića i Simone Halep, ali Djoković se ne plaši bolesti koja se prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ujedom komarca i može izazvati ozbiljne poremećaje kod norođene dece.

Najbolji teniser planete smatra da je situacija preuveličana.

"Verujem da su preduzete sve neophodne mere. Dobio sam mnogo informacija o tome, nije toliko opasna situacija kako se predstavlja i odlučio sam da idem u Rio. Naravno da uvek postoji mogućnost da dobiješ virus, ali mislim da se stvara velika frka u koju ne želim da upadnem. Siguran sam je dovoljno bezbedno", rekao je srpski teniser, koji je pobedio Žila Milera u drugom kolu Mastersa u Torontu.

Novak Đoković je, uprkos nekim ranijim najavama da bi mogao da bude smešten u Riju van olimpijskog sela, odlučio da bude uz srpske olimpijce. On će, uz ostala 102 člana srpskog olimpijskog tima, boraviti u skromnom smeštaju. Đoković će u sobi u olimpijskom selu, najverovatnije, biti sa Viktorom Troickim.

Olimpijski teniski turnir u Riju održaće se od 6. do 14. avgusta.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.