Djere bez Rolan Garosa

Izvor: Beta, 24.Maj.2017, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djere bez Rolan Garosa

Srpski teniser Laslo Djere izgubio je danas u drugom kolu kvalifikacija za Rolan Garos od Nemca Oskara Otea sa 5:7, 6:2, 6:7.Djere je bio na korak od pobede u današnjem meču i plasmana u poslednje kolo kvalifikacija, ali u trećem setu nije uspeo da iskoristi dve meč lopte.Nemac je u taj-brejku trećeg seta bio ubedljiv, dobio je taj deo igre sa 7:2, a srpski teniser nije uspeo da osvoji niti jedan poen na svoj servis.Ote će za plasman u glavni žreb Otvorenog prvenstva Francuske igrati protiv Grka Stefanosa Cicipasa.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đere i Krajinović bez plasmana na Rolan Garos

Izvor: B92, 24.Maj.2017

Srpski teniseri Laslo Đere i Filip Krajinović nisu uspeli da se plasiraju u glavni žreb Rolan Garosa...Đere je izgubio u drugom kolu kvalifikacija za Rolan Garos od Nemca Oskara Otea sa 5:7, 6:2, 6:7...Đere je bio na korak od pobede u današnjem meču i plasmana u poslednje kolo kvalifikacija, ali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.