Đoković siguran protiv Varda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jun.2016, 05:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković siguran protiv Varda

Prvi teniser sveta Novak Đoković uspešno je započeo odbranu titule na Vimbldonu, pošto je danas u prvom kolu savladao Britanca Džejmsa Varda sa 6:0, 7:6 (7:3), 6:4.

Đoković je do prvog trijumfa iz isto toliko mečeva protiv 177. tenisera sveta došao posle nešto malo više od dva sata igre.

Srbin je osvojio prvih devet gemova na meču, ali je Vard na krilima publike uspeo da se vrati u drugom setu i unese neizvesnost sve do taj-brejka, kada je Novak >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ipak imao više koncentracije.

Osim manjih problema u drugom setu, Đoković je rutinski prošao u narednu fazu gde će igrati protiv Francuza Adrijana Manarina.

Ukupan nagradni fond na Vimbldonu iznosi 28 miliona funti.

Ana Ivanović poražena je na startu turnira od Ruskinje Ekaterine Aleksandrovne.

Janko Tipsarević igra protiv 16. nosioca Fracuza Žila Simona, drugi meč na terenu broj 18. Takmičenje na tom terenu počinje u 12.30 duelom Sabine Lisicki i Šelbi Rodžers.
Pogledaj vesti o: Tenis,   London

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.