DAVID FERER: Ovo je Đokovićeva era!

Izvor: Kurir, 09.Feb.2016, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAVID FERER: Ovo je Đokovićeva era!

Španski teniser David Ferer smatra da je ovo era Novaka Đokovića i ističe da Srbin duže dominira tenisom od Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

"Sećam se da je Federer 2004. i 2005. bio nezaustavljiv. Slično >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je bilo sa Đokovićem i Rafom posle toga. Sva trojica su imali svoje periode dominacije. Sada se nalazimo u Đokovićevoj eri. Ipak, tačno je da Đokovićeva era traje malo duže. Nadam se da će mu nivo igre opasti", rekao je Ferer.

Đoković je četri puta bio najbolji igrač sveta na kraju godine, jednom više od Rafaela Nadala i jednom manje od iskusnog Rodžera Federera.

Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.