Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jun.2016, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cibulkovoj trofej u Istbornu

Slovačka teniserka Dominika Cibulkova osvojila je titulu i Istbornu, pošto je u finalu pobijedila Karolinu Pliškovu iz Češke u dva seta - 7:5, 6:3.

Ciblulkovoj je ovo druga titula od početka godine, dok Pliškova, nakon titule u Notingemu, nije uspjela da stigne do još jednog trofeja na travi.

"Bio je izuzetno težak meč. Uz vjetar je bilo stvarno teško igrati i držati fokus. Poslije nekog vremena sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << našla ritam. Znala sam šta treba da uradim i na kraju pobijedila", rekla je Cibulkova.

Pliškova je navela da je Cibulkova zasluženo slavila.

"Imala sam mnogo šansi u prvom setu, pa i u drugom... Ona je igrala veoma dobro, čak i po vetru. Igrala je agresivno i gotovo bez greške tako da je zasluženo pobijedila", rekla je Pliškova.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.