Izvor: RTS, 29.Jun.2021, 07:57

Četvoro srpskih tenisera na terenima Vimbldona

Od naših tenisera u današnjim mečevima na terenima Vimbldona nastupa Nina Stojanović u ženskoj konkurenciji, a Lajović, Đere i Krajinović igraju mečeve u muškoj konkurenciji. Sve mečeve tenisera Srbije možete pratiti na programima RTS-a, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), a tok mečeva i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Prvi na teren izlazi Dušan Lajović na duel sa Žilom Simonom oko 12 časova. Njih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dvojica su do sada imali jedan duel u kome je ubedljivi pobednik bio naš teniser.

Laslo Đere će se suočiti sa Pablom Kuevasom oko 13.30, a i njih dvojica su samo jednom odmeravali snage pre tri godine. Naš teniser je odneo pobedu sa 2:1.
Poslednji u muškoj konkurenciji na teren oko 16 časova izlazi Filip Krajinović na duel sa Aleksom Boltom od koga  je  bio bolji u njihovom jedinom dosadašnjem duelu.
U ženskoj konkurenciji nastupiće Nina Stojanović u duelu sa Anđelik Kerber trenutno 28 igračicom na listi. Njih dve do sada nisu odmeravale snage na terenu, pa će ovo  biti njihov prvi  duel.
Sve mečeve naših tenisera na Vimbldonu možete pratiti u direktnim prenosima na programima RTS-a, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), a tok mečeva i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIMBLDON: Šta mogu da urade Lajović, Đere, Krajinović i Nina Stojanović? Federer već na startu ima "minu"

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jun.2021

Drugog dana grend slema u Londonu na teren izlaze trojica srpskih tenisera i jedina naša predstavnica u ženskoj konkurenciji. Švajcarac protiv Manarina, Kirjos na Francuza Ambera..Sve oči srpske javnosti uperene su u Novaka Đokovića i njegov pohod na 20. grend slem. Naš as je prvi favorit za krunu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.