CEO CAVTAT DIGAO NA NOGE: Slavni teniser izazvao skandal u gradu, Hrvati se razbesneli!

Izvor: Kurir, 21.Avg.2014, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CEO CAVTAT DIGAO NA NOGE: Slavni teniser izazvao skandal u gradu, Hrvati se razbesneli!

HRVATSKA - Bivši proslavljeni austrijski teniser Tomas Muster hteo je da poseče stablo na rivi u Cavtatu jer mu zaklanja pogled iz vile, kazali su meštani koji su zatekli komunalce upravo kada su se spremali da poseku drvo.

Muster je sam rekao vlasniku obližnjeg restorana da želi da poseče stablo jer mu zaklanja pogled. Srećom da smo se našli na licu mesta, pa smo sprečili komunalce, ispričali su meštani.

Zamenik načelnika opštine Konavle >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Božo Lasić rekao je da je upravo on stopirao seču kada je čuo da Muster želi da poseče drvo.

"Istina je da je Muster hteo da se ukloni taj bor, ali to stablo nikome ne smeta i normalno da ga nećemo poseći. Šta bi bilo kada bismo posekli sva stabla u Cavtatu i Konavlima koja nekome smetaju? Kada ste me nazvali, prepao sam se da neko u međuvremenu nije posekao to stablo", rekao je Lasić.

Muster je vilu na cavtatskoj rivi kupio 2006. godine od bivšeg američkog ambasadora u Hrvatskoj Vilijama Montgomerija za nešto više od milion evra. Inače, austrijski teniser osvojio je Grend Slem na Roland Garosu 1995. godine.

(Jutarnji.hr)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.