Bušar: Pisale se stvari koje nisam zaslužila

Izvor: B92, 02.Sep.2015, 01:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bušar: Pisale se stvari koje nisam zaslužila

Kanadska teniserka Judžini Bušar ove godine igra loše, ali kaže da je mnogo naučila iz kriznog perioda.

“Pre svega, naučila sam da put ka uspehu nije uvek lak i ne sastoji se samo od uspona, moram da budem odlučna i kada ne ide, kao i svi drugi“, rekla je Bušar, koja je u prvom kolu US opena savladala Alison Risk.

“Osećala sam se inspirisanijom, motivisanijom i igrala sam sa više samopouzdanja u odnosu na prošle sedmice. Igranje na US openu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uvek pomaže jer je atmosfera ovde fantastična“, rekla je 25. teniserka sveta, koja je pre nepunih godinu dana bila peta na WTA listi.

Judžini kaže da je naučila ponešto i o medijima.

“Prošle godine svi su se utrkivali ko će više da me pohvali, a sada su isto tako brzo pojurili da me kritikuju. Iako je teško, trudim se da ne razmišljam o tome. Naučila sam da novinari uvek žele da napišu priču, ali mislim da nisam zaslužila neke stvari koje su pisane“, zaključila je 21-godišnja Bušar.

U drugoj rundi Kanađanka će igrati sa Polonom Hercog.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.