Britanski teniser pozitivan na kokain

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2017, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanski teniser pozitivan na kokain

Britanski teniser Den Evans priznao je danas da su njegovi doping rezultati iz aprila bili pozitivni na kokain.

Den Evans je na konferenciji za novinare pročitao izjavu i nije odgovarao na pitanja.

On je rekao da je početkom nedelje saznao da je pao na doping testu i da je izneverio porodicu, prijatelje, trenera, sponzore, tim sa kojim radi i navijače.

"Veoma je važno da znate da sam to uzeo van takmičenja i da nikako nije bilo povezano s >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tenisom. Pogrešio sam i moram s time da se suočim. Jedino što mogu jeste da se izvinim, duboko iz srca", rekao je 50. teniser sveta.

Evans (27) je u aprilu 2015. godine bio 772. teniser sveta, a najbolji plasman u karijeri ostvario je ovog marta, kada je bio 41.

On se povukao sa turnira u Istbornu zbog povrede lista.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kokainska afera: Britanaski teniser pao na doping testu

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jun.2017, 10:27

Bivši kapiten Dejvis kup reprezentacije Velike Brtitanije suočava se sa teškim momentima u karijeri pošto je uhvaćen u dopingu i očekuje ga oštra kazna zbog toga...Den Evans (27), 50. teniser sveta, koristio je kokain, a pao je na testu tokom ATP turnira u Barseloni...- Ovo je veoma težak dan...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.