Biljana i Janko Tipsarević: Kćerka Emili dala nam je snagu u najtežoj godini do sada

Izvor: Svet, 21.Dec.2014, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biljana i Janko Tipsarević: Kćerka Emili dala nam je snagu u najtežoj godini do sada

Bolnice, terapije, mračne prognoze, neizvesnost… Teški trenuci kroz koje je poznati teniser prolazio poslednjih godinu dana ipak nisu uspeli da zasene entuzijazam i optimizam kojim Biljana i Janko Tipsarević zrače. Mladi roditelji otvoreno govore o tome kako su prevazišli sve izazove i uspeli da ostanu nasmejani i vedri. Dok uživaju u odrastanju svoje kćerke, ističu da bi voleli da joj podare brata ili sestru, jer oboje maštaju o velikoj porodici. Ekskluzivno za “Hello!” >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << proslavljeni teniser i njegova supruga pozirali su na “Kraljevskom dvoru” sa desetomesečnom Emili, za koju kažu da je Jankov klon sa Biljaninim senzibilitetom i specifičnom nežnošću.
Ne bih da zvuči kao kliše, ali Emili je potpuno promenila našu stvarnost. Prestali smo da budemo sami sebi prioritet i pijedestal ustupili jednom malom, nežnom biću prepunom ljubavi, koje zahteva svu vašu pažnju, brigu i emocije. Mislim da smo njenim rođenjem shvatili suštinu bezuslovne ljubavi”, kaže poznata dizajnerka.
Kćerki ste dali atipično ime za ovo podneblje.
“Ime je milo i nežno, baš kakva je i ona. Odabrali smo ga spontano. Između ostalog, bilo nam je važno da se na svim meridijanima izgovara sa lakoćom i da zvuči blisko. Emili je ime koje je ispunilo sve praktične i emotivne motive kojima smo se vodili. Latinskog je porekla i znači “ona koja se takmiči”. Tako smo našoj devojčici kroz ime dali određenu snagu i input za budućnost”, kaže Biljana.
Uspešni ste, ostvareni na svim poljima, da li vam nešto nedostaje?
Janko: “Nijedan čovek, ukoliko je zdrav, nema prava da kaže da mu bilo šta nedostaje. Sve je moguće stvoriti, kupiti…”
Biljana: “Jankova povreda umnogome nas je poremetila i narušila sreću, međutim, sada je to stvar prošlosti, kojoj ne bi trebalo da se vraćamo. U tom teškom periodu doživeli smo najblistaviji trenutak u životu – Emili…”
Nastavak intervjua propraćen nizom prelepih porodičnih fotografija možete pročitati OVDE!
Intervju: Nikola Golubović, Life Content
Foto: Andreja Damnjanović, Life Content
Pogledaj vesti o: Dvor

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.