Beker imenovan za prvog čoveka teniske reprezentacije Nemačke

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Avg.2017, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beker imenovan za prvog čoveka teniske reprezentacije Nemačke

Bivši trener Novaka Đokovića, Boris Beker, imenovan je danas za prvog čoveka muške teniske reprezentacije Nemačke.

"Beker će momentalno preuzeti naš celokupan muški tim, a imaće i savetodavnu ulogu u Dejvis kup timu", rekao je predsednik Teniskog savez nemačke Ulrih Klaus.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Nekadašnji najbolji teniser sveta od 1997. do 1999. godine je bio selektor Dejvis kup repezentacije Nemačke, a s Đokovićem, kog je trenirao tri godine, ostvario je zapažene rezultate.

"Obožavam tenis i to je ono što najbolje radim. Obožavam i ovu zemlju i drago mi je što ću imati novu ulogu u Savezu. O svojim rezultatima kao igrač ne moram da pričam, a takođe ponosan sam i na svoje rezultate kao trener", rekao je Beker.

On će na novoj funkciji ostati najmanje do Olimpijskih igara 2020. godine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.