Bazel - Ziki i Dodig bez četvrtfinala

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2016, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bazel - Ziki i Dodig bez četvrtfinala

Srpsko-hrvatski tandem nije uspeo da ostvari značajniji rezultat u Bazelu.

Srpski teniser Nenad Zimonjić i njegov partner u dublu Ivan Dodig iz Hrvatske nisu danas uspeli da se plasiraju u četvrtfinale turnira u Bazelu, pošto su izgubili od švedsko-australijskog para Roberta Linsteda i Majkla Venusa posle dva seta, 6:7, 3:6.

U prvom setu nije bilo brejka, a Linsted i Venus su dobili taj-brejk rezultatom 7:3. Oni su u četvrtom gemu drugog seta napravili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << brejk tu prednost su sačuvali do kraja i posle 80 minuta ostvarili pobedu.

Švedsko-australijski par će u četvrtfinalu igrati protiv pobednika duela južnoafričko-američkog dubla Ravena Klasena i Radživa Rama i italijansko-španskog para Paola Lorencija i Pabla Karena Buste.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Nenad Zimonjić

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zimonjić i Dodig bez četvrtfinala turnira u Bazelu

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Okt.2016

Srpski teniser Nenad Zimonjić i njegov partner u dublu Ivan Dodig iz Hrvatske nisu uspjeli da se plasiraju u četvrtfinale turnira u Bazelu, pošto su izgubili od švedsko-australijskog para Roberta Linsteda i Majkla Venusa posle dva seta, 6:7, 3:6...U prvom setu nije bilo brejka, a Linsted i Venus...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.