Izvor: HotSport.rs, 10.Feb.2016, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUENOS AJRES: Lajović odlično startovao

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u drugo kolo turnira u Buenos Ajresu, pošto je večeras pobedio Argetinca Fakunda Arguelja 7:6, 6:3.

Lajović je u prvom medjusobnom duelu do trijumfa došao posle sat i 34 minuta igre. Srpski teniser je prvi set protiv 138. igrača na ATP listi dobio posle taj-brejka, u kom je trijumfovao sa 9:7.
Lajović je u drugom setu poveo 3:1 uz prednost brejka, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ali je Argentinac usepo da uzvrati oduzimanjem servisa i izjednači na 3:3.
Ipak, 79. teniser sveta je uz dva brejka uspeo da dodje do plasmana u drugo kolo i meča sa Amerikancem Džonom Iznerom.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

ATP ROTERDAM: Kuznjecov mučio Troickog na rođendan

Izvor: HotSport.rs, 10.Feb.2016

Srpski teniser Viktor Troicki uspešno je startovao na ATP turniru u Roterdamu pošto je u 1. kolu savladao Rusa Andreja Kuznjecova sa 2:1, po setovima 4:6, 7:6, 6:3, posle više od dva sata igre.. . Ruski teniser kao da nije znao da je Viktor danas napunio 30. godina pa nije spremio poklon u vidu lakog...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.