Izvor: HotSport.rs, 23.Jul.2016, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUTALNO JEZIVO: Pad američke teniserke zbog koje je sa terena izneta u kolicima! (VIDEO)

Stravična povreda koja je naježila mnoge na stadionu i kraj malih ekrana.

Koko Vandervej je američka teniserka koja je trenutno 42. teniserka na WTA listi. Međutim, pred njom je, verovatno, duga pauza koja će znatno uticati na njen plasman, a zadobila ju je juče u meču protiv Alison Riske.
Tokom drugog seta, posle izgubljenog prvog, Vandervej je doživela stravičnu povredu desnog zgloba koji je iskrivila pokušavši da prokliza, što je na betonu izuzetno >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << teško.
Zbog toga je na kraju čak izneta u kolicima, jer na nogu nije mogla da se osloni ni najmanje.
Taj deo pogledajte od drugog minuta priloženog snimka:

(Izvor: youtube / WTA)
The post BRUTALNO JEZIVO: Pad američke teniserke zbog koje je sa terena izneta u kolicima! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) TEŠKA POVREDA: Američka teniserka u kolicima napustila teren

Izvor: Kurir, 23.Jul.2016

...Vandervege, trenutno 35 na WTA listi, je povredila skočni zglob na početku drugog seta Koliko je povreda ozbiljna svedoči i to da je teren napustila u kolicima..Riske je dobila prvi set rezultatom 6:3, Vandervege je u drugom povela 1:0, ali je onda morala da preda meč..Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.