Izvor: Blic, 22.Avg.2016, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ STRESA Tipsarevići uživaju na odmoru u Majamiju

Teniser Janko Tipsarević i njegova supruga Biljana rešili su da stresan period ostave iza sebe, pa su se uputili na zaslužen odmor u Ameriku.

Naime, Biljana i Janko Tipsarević već nekoliko dana uživaju na plažama Majamija, gde se trude da zaborave na nemili događaj koji im se desio pre nedelju dana.

EKSKLUZIVNO! TIPSAREVIĆI NALETELI NA PLJAČKAŠE Lopovi odneli dragocenosti iz stana tenisera!

Naime, kako je "Blic" pisao prošle nedelje, Biljana je u njihovoj kući u Novom Sadu zatekla pljačkaše dok se vraćala sa ćerkicom Emili sa ručka, dok je Janko u to vreme bio na turniru u Kini.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JUTARNJE IZNENAĐENJE Pogledajte čime je Janko probudio suprugu

Izvor: Blic, 23.Avg.2016, 17:01

Biljana i Janko Tipsarević rešili su da stresni period ostave iza sebe te su otputovali na odmor u Majami...Bračni par Tipsarević nedavno je doživeo pravu dramu, kada su u porodičnoj kući zatekli lopove, po povratku s letovanja...Kako bi lakše prebrodili stresan perid, Biljana i Janko su ponovo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.