Anduhar zaustavio Lajovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2014, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anduhar zaustavio Lajovića

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u četvrtfinale ATP turnira u Valensiji, pošto je danas u drugom kolu izgubio od Španca Pabla Anduhara sa 6:3, 6:2.

Meč je trajao sat i 10 minuta, a Lajović nije imao nikakve šanse da iznenadi 46. igrača na svetu.

Anduhar će u borbi za polufinale igarti protiv zemljaka Tomija Robreda. Turnir u Valensiji igra se za nagradni fond od 2,2 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lajović zaustavljen u Valensiji

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2014

Srpski teniser Dušan Lajović poražen je u drugom kolu turnira u Valensiji od domaćem igrača Pabla Anduhara 2:0 (6:3, 6:2)...Loše igre pri kraju sezone: Dušan Lajović.. ..Španski teniser, koji je trenutno na 46. mestu ATP liste, za samo 70 minuta lako je pobedio Lajovića. U oba seta već na...

Nastavak na Vesti-online.com...

Anduhar zaustavio Lajovića

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Okt.2014

VALENSIJA - Srpski teniser Dušan Lajović nije uspio da se plasira u četvrtfinale ATP turnira u Valensiji, pošto je danas u drugom kolu izgubio od Španca Pabla Anduhara sa 6:3, 6:2...Meč je trajao sat i 10 minuta, a Lajović nije imao nikakve šanse da iznenadi 46. igrača na svijetu...Anduhar će...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.