Američkom teniseru se u četvrtom setu tijelo gotovo skamenilo (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Sep.2015, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američkom teniseru se u četvrtom setu tijelo gotovo skamenilo (VIDEO)

NJUJORK - Američki teniser Džek Sok nije uspio da završi svoj duel drugog gola US opena, jer mu se u jednom trentuku u četvrtom setu tijelo gotovo skamenilo.

Igrač je napravio duplu servis grešku, a onda je počeo da vuče lijevu nogu, ne mogavši da je savije u koljenu, a na licu mu se vidjelo da bi svakog časa mogao da se onesvijesti.

Momak od 22 godine napravio je bolnu grimasu i počeo da se hvata za glavu. Kako je sve vrijeme stajao u mjestu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << sudija je poslao medicinsku pomoć na teren.

Jedan od ljekara mu je prišao i spustio ga na pod, a Sok je djelovao kao da ne može da pomjeri ni ruke ni noge.

Uslijedila je masaža, tehničari su donijeli i kolica, ali je 28. nosilac nekako uspio da se pridigne i da, oslonjen na dva čovjeka, napusti teren.

Sok je inače vodio u setovima 2:1 protiv Rubena Bemelmansa, a mediji pišu da je uzrok njegovog lošeg stanja vrućina i vlažnost u Njuorku.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Nju Jork

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.