Aleksandra: Bila je čast biti s druge strane mreže

Izvor: Mondo, 30.Avg.2014, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra: Bila je čast biti s druge strane mreže

Veoma fer, sportska izjava naše teniserke posle senzacionalne pobede nad dvostrukom vimbldonskom šampionkom, Petrom Kvitovom.

Foto: (AP Photo/Kathy Willens)

Tako se igra, ali tako se i priča.

Naša teniserka Aleksandra Krunić dala je veoma fer i sportsku izjavu posle senzacije koju je napravila u borbi za osminu finala US Opena. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Ona je kao 145. na svetu izbacila treću nositeljku i zvaničnu šampionku Vimbldona, Čehinju Petru Kvitovu.

Posle meča koji je izazvao veliku pažnju u Njujorku, ali i šire, Srpkinja je rekla:

"Kvitova je velika šampionka i gledala sam oba njena vimbldonska finala. Bila mi je čast da budem sa druge strane mreže. Nisam očekivala pobedu, želela sam da što duže ostanem na terenu, ali na kraju sam uspela da dodem do trijumfa", rekla je Krunićeva.

Njena naredna protivnica biće pobednica meča Viktorija Azarenka (Belorusija) - Elena Vesnina (Rusija).

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.