Izvor: HotSport.rs, 19.Jan.2017, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AUSTRALIJAN OPEN: Senzacija, jedan od najtežih poraza Đokovića ikada (VIDEO)

Srpski teniser neće braniti titulu u Melburnu, poražen je sa 3-2 (7:6, 5:7, 2:6, 7:6, 6:4) u drugom kolu Australijan opena od Uzbekistanca Denisa Istomina.
Istomin koji je 117. na ATP listi je tokom celog meča maestralno servirao i koristio skoro svaki trenutak nepažnje našeg asa. U prvom setu je odlučio 13. gem, tajbrejk, u kojem je Uzbekistanac razliku napravio tek na 10:8 i došao do početne prednosti.
Ubrzo je Nole uzvratio sa dva vezaa seta. Prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je u drugom za nepunih sat vremena pobedio sa 7:5, a onda i za 40 minuta rezultatom 6:2 došao do preokretom.
U tim momentima je sve bilo na strani srpskog asa koji je imao više od igre, kao i psihološku prednost, ali je ponovo tajbrejk rešio jedan neizvestan gem, koji je pripao Istominu.
Bekend vinerom po paraleli je Denis Istomin došao do velike prednosti u odlučujućem, petom setu, kada je oduzeo brejk srpskom teniseru nakon jednog dužeg gema. Prednost brejka je Uzbekistanac održao i u narednom gemu, odličnim servama, kada se Đoković nalazio veoma blizu poraza.
Do kraja se igralo ‘gem za gem’, a Đoković nije čak imao nijednu brejk loptu. Mirna ruka 117. igrača na svetu je donela pobedu u ovom duelu, i plasman u treće kolo gde će igrati protiv Karena Buste.
Imajući u vidu da je prošle godine trijumfovao na ovom mestu, Đoković će izgubiti dosta poena.
(Izvor: YouTube/Australian Open TV)
The post AUSTRALIJAN OPEN: Senzacija, jedan od najtežih poraza Đokovića ikada (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.