ATP Vinston Sejlem: Džumhur ekspresno do četvrtfinala

Izvor: N1 televizija, 23.Avg.2017, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP Vinston Sejlem: Džumhur ekspresno do četvrtfinala

Teniser Bosne i Hercegovine Damir Džumhur plasirao se u četvrtfinale ATP turnira serije 250 u američkom Vinston Sejlemu, pošto je u dva seta savladao Argentinca Horacija Sebaljosa 7:5, 6:3.

Meč je trajao svega 78 minuta. Džumhur je odlično počeo, napravio brejk, ali je već u četvrtom Sebaljos uzvratio i izjednačio na 2:2. Obojica su držala servis, a Džumhur je u 11. gemu napravio odlučujući brejk. U narednom gemu iskoristio je drugu set loptu. U drugom setu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << sličan scenario. Džumhur, 67. igrač sveta pravi prvi brejk i vodi 2:1. Ipak, 58. reket planete ponovo je vratio brejk i izjednačio na 3:3. Međutim, Džumhur je ovog puta munjevito odreagovao i već u narednom gemu napravio novi brejk za 4:3, a do kraja meča još jednom je oduzeo servis Argentincu za konačnih 6:3.

U borbi za polufinale Džumhur se sastaje sa boljim iz meča Čang - Beneto.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.