AO: Već na startu - iznenađenje kod dama

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jan.2017, 03:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AO: Već na startu - iznenađenje kod dama

Već u prvom meču Australijan opena - iznenanđenje. Četvrta teniserka sveta Simona Halep ispala je u Melburnu. Rumunku je ubedljivo pobedila 57. igračica planete Šelbi Rodžers - 2:0 (6:3, 6:1).

Za samo sat i 17 minuta igre, Amerikanka je uspela da slalvi protiv indisponirane Halep, koji nijednog trenutka nije ličila na teniserku koja je osvajala i Grend slem krune.

Pogotovo je Rumunka bila očajna u durgom setu, kada je posle vođstva od 1:0 izgubila narednih šest gemova.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Prvo iznenađenje na AO: Ispala Simona Halep

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jan.2017

Prvog dana teniskog Gren slem Australian Open turnira u Melburnu najveće iznenđenje je napravila Amerikanka Šelbi Rodžers koja je na startu eliminisala četvrtu nositeljku Rumunku Simonu Halep...Pedeset sedma igračica na WTA listi slavila je sa 6:3, 6:1. Dvadestpetogodišnjoj Rumunki, koja je na...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.