AO: Maratonac Raonić piše istoriju

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jan.2015, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AO: "Maratonac" Raonić piše istoriju

Kanadski teniser Miloš Raonić plasirao se u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu pošto je danas pobedio 14. igrača sveta, Španca Felisijana Lopesa sa 3:2 u setovima (6:4, 4:6, 6:3, 6:7, 6:3).

Osmi teniser sveta Raonić pobedio je za tri sata i osam minuta i postao prvi Kanađanin u Open eri od 1968. godine koji se plasirao u četvrtfinale Australijan opena.

Raonić je u prvom setu napravio brejk u 10. gemu, što mu je bilo dovoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da povede u meču, a Lopes je uzvratio u drugom setu, brejkom u devetom gemu.

Kanađanin je ponovo poveo u meču, posle brejka u drugom gemu, a četvrti set odlučen je u taj-brejku, koji je Lopes dobio sa 9:7. Lopes je u četvrtom setu spasio dve meč lopte. Raonić je nakon toga oduzeo servis protivniku u osmom gemu petog seta i izborio svoj prvi plasman u četvrtfinale grend slema u Melburnu.

On je tokom meča napravio 30 as udaraca i 81 "viner".

Raonić će u četvrtfinalu igrati protiv pobednika duela prvog igrača sveta Novaka Đokovića i Žila Milera iz Luksemburga, 42.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Raonić piše kanadsku istoriju

Izvor: Sportske.net, 26.Jan.2015

Miloš Raonić plasirao se u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.