„SVRATI I PLATI“: Od danas plaćanje računa u prodavnicama Maksi, Tempo i Shop&Go

Izvor: NovaEnergija.net, 02.Avg.2017, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„SVRATI I PLATI“: Od danas plaćanje računa u prodavnicama Maksi, Tempo i Shop&Go

Plaćanje računa za EDB (struju), Infostan, mobilni telefon moguće je od danas u svim prodavnicama Maksi, Tempo i Shop&Go. Zahvaljujći usluzi „Svrati i plati“, tokom obavljanja kupovine, u isto vreme mogu se platiti i računi za struju – u ukupnom iznosu zaduženja, Infostan – samo za teritoriju Beograda, Telekom, VIP, Orion, Telenor i Pošta Net.
Pored plaćanja računa u gotovini, svim potrošačima omogućeno je i plaćanje putem Visa, Dina i Master kartica, a iznos naknade je jedinstven za sve, bez obzira na sredstvo plaćanja.
Uz „Svrati i plati“ uslugu uštedite svoje vreme i tokom kupovine obavite plaćanja računa u istom periodu.
Pogledaj vesti o: Telenor telefoni za 1 dinar

Nastavak na NovaEnergija.net...






Povezane vesti

Plaćanje računa u svim objektima Deleza u Srbiji

Izvor: B92, 02.Avg.2017

Kompanija Delez Srbija saopštila je da je u njenim prodajnim objektima od danas moguće platiti račune...Kako se navodi u saopštenju, plaćanje računa za EDB (struju), Infostan, mobilni telefon moguće je u svim prodavnicama Maksi, Tempo i Shop&Go...Zahvaljujući usluzi „Svrati i plati“, tokom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.