Izvor: Danas, 05.Dec.2014, 02:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kupovina telefona u svakom trenutku

Beograd - Telenor je prvi operator u Srbiji koji uvodi mogućnost kupovine mobilnog telefona u svakom trenutku, i to na rate bez kamate. Ponuda važi za nove i postojeće Telenorove korisnike koji nisu pod ugovornom obavezom a odluče se za ovu opciju prilikom kupovine telefona. Telefoni iz Telenorove bogate ponude biće im na raspolaganju po cenama koje su konkurentne maloprodajnim cenama na tržištu.

Ovom vrstom fleksibilnih ugovora Telenor nastoji da izađe u susret svojim korisnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << koji prate trendove i imaju potrebu da često menjaju telefone.

Prilikom kupovine telefona na rate korisnik može odabrati tarifni paket čija je mesečna pretplata iznosi 1.495 dinara i više, i biće mu omogućen popust od 30 odsto na mesečnu pretplatu.

Tokom trajanja ugovorne obaveze, korisnik u trenutku u kojem to poželi, može da kupi novi telefon, ukoliko izmiri preostali iznos rata koje se odnose na ranije kupljeni aparat. Takođe, tim korisnicima omogućeno je i da promene tarifni paket u bilo kom momentu.

Na taj način, neki od najnovijih uređaja poput iPhone 6 i Samsung Galaxy Note 4 modela biće dostupniji nego ikada do sad, a svi telefoni iz Telenorove ponude mogu da se otplate na 12 ili 24 meseca bez kamate zahvaljujući Telenor banci. Ova novina obeležava početak novogodišnjih praznika i postaje stalni deo ponude koja čini Telenor jedinstvenim na tržištu. Inovacija je rezultat povezivanja telekomunikacionih i finansijskih usluga Telenor banke, koja se dugo očekivala na domaćem tržištu.
Pogledaj vesti o: Telenor telefoni za 1 dinar

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Kupovina telefona u svakom trenutku

Izvor: Blic, 05.Dec.2014

Telenor je prvi operator u Srbiji koji uvodi mogućnost kupovine mobilnog telefona u svakom trenutku, i to na rate bez kamate...Ponuda važi za nove i postojeće Telenorove korisnike koji nisu pod ugovornom obavezom a odluče se za ovu opciju prilikom kupovine telefona. Telefoni iz Telenorove bogate...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.