Bolji Telenor u Vranju

Izvor: OkRadio.rs, 09.Jul.2014, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolji Telenor u Vranju

Kompanija „Telenor“ pustila je u rad dve nove bazne stanice u Vranju. Izgradnja ovih baznih stanica doprineće boljoj pokrivenosti teritorije mrežom i poboljšanju signala u Vranjskoj Banji i u južnom delu Vranja, kaže se u saopštenju te kompanije.   Sve prednosti „Telenor“ mreže, kao što je brzi mobilni internet, sigurnost mreže i prenos podataka u njoj, korisnici mogu iskusiti na svojim uređajima, bilo da je u pitanju telefon, tablet ili laptop. Projekat renoviranja mreže počeo je 2010. godine kao jedna od najvećih kapitalnih investicija “Telenora“ od dolaska u Srbiju. Sa ciljem da se korisnicima omogući najkvalitetnija i najbolja...
Pogledaj vesti o: Telenor telefoni za 1 dinar,   Nova godina

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Dve nove bazne stanice Telenora u Subotici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jul.2014

Kompanija Telenor pustila je u rad dve nove bazne stanice u Subotici, koje će doprineti boljoj pokrivenosti teritorije mrežom i poboljšanju signala u severoistočnom delu Subotice, Železničkom naselju, Bačkim vinogradima, Idi Jarašu i u okolini Ludoškog jezera.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.