Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Okt.2014, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Privatizacija Telekoma i Elektroprivrede Srbije

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je Vlada Srbije rešena da privatizuje Telekom, ali da je u slučaju Elektroprivrede Srbije spremna samo na prodaju manjinskog paketa.

"Mislim da ćemo uskoro, do kraja godine, da pronađemo privatizacionog savetnika za Telekom Srbiju. Sada tražimo investicionog partnera za Telekom, kasnije idemo na otvoreni i transparentni tender i rešavamo pitanje Telekoma", rekao je Vučić.

Premijer je rekao da ne misli da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << EPS mora da se proda i da je sasvim sigurno da država neće prodavati većinski paket akcija, ali da se traži investitor zainteresovan za manjinski paket, kao strateški partner.
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija,   Prodaja Telekoma

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Vučić: Privatizacija Telekoma, za EPS manjinski partner

Izvor: SEEbiz.eu, 29.Okt.2014

BEOGRAD - Premijer je rekao da ne misli da EPS mora da se proda i da je sasvim sigurno da država neće prodavati većinski paket akcija.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.