Telekom o računima za Obrenovčane

Izvor: B92, 22.Jul.2014, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telekom o računima za Obrenovčane

Beograd -- Telekom Srbija tvrdi da korisnicima za koje je sistemski utvrđeno da zbog poplava nisu mogli da koriste usluge fiksne telefonije nisu poslati računi za jun.

Obrenovčani nisu dobili račune za maj, ali se neki žale da su, uprkos tome što su im kuće i dalje neupotrebljive, dobili junske račune za telefon i internet.

"U pitanju je više od 20.000 korisnika iz Obrenovca u maju, odnosno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << više od 4.500 korisnika u junu, koji su na ovaj način oslobođeni plaćanja pretplate", saopštila je kompanija Telekom Srbija.

"Usled kvara na kućnim instalacijama, što nije u domenu odgovornosti Telekoma Srbija, nije bilo tehnički moguće da svi korisnici budu sistemski identifikovani, pa je manji broj korisnika dobio račune za jun uprkos činjenici da nisu bili u mogućnosti da koriste usluge. Svi korisnici usluga fiksne telefonije koji su dobili račune za jun, a nakon čijih prijava se utvrdi da nisu bili u mogućnosti da koriste usluge, biće oslobođeni plaćanja pretplate", navodi kompanija.

Iz kompanije poručuju da je za većinu korisnika osposobljeno funkcionisanje fiksnih servisa još u maju.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.