Golim rukama i junačkim srcem na Armiju! (19.00) (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2016, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golim rukama i junačkim srcem na "Armiju"! (19.00) (video)

Aktuelni šampion Srbije ispisao je klupsku istoriju plasmanom u četvrtfinale Evrolige, a sada ga očekuje najteži mogući rival u borbi za završni turnir koji se održava u Berlinu.

Treću uzastopnu sezonu u Evroligi KK Crvena zvezda Telekom "začinio" je najvećim uspehom u klupskoj istoriji pošto je ekipa obezbedila plasman u četvrtfinale elitnog takmičenja.

Put do plasmana među osam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najboljih timova Evrope bio je trnovit o čemu najbolje svedoče usponi i padovi koje je tim Dejana Radonjića imao tokom preliminarne runde takmičenja i TOP 16 faze.

Borba za fajnal-for još uvek nije počela a crveno-beli su već prežaljeni jer se moskovski CSKA doživljava kao veliki favorit u duelima sa Crvenom zvezdom Telekom.

Gledajući brojke i sve ono što su izabranici Dimitrisa Itudisa uradili u dosadašnjem toku sezone Crvena zvezda Telekom zaista nema velike šanse, ali upravo u tome leži njeno najjače oružje.

Crveno-beli neosporno imaju kvalitetnu ekipu kadru da dobije i najjače timove Evrope zbog čega uloga autsajdera u susretima sa CSKA deluje kao odlična startna pozicija za tim koji prvi put igra u eliminacionoj fazi Evrolige.

Kada se stvari postave tako da klupski čelnici i navijači ne očekuju ništa od igrača osim da dostojanstveno brane boje i grb na dresu koji nose, onda šanse za podvig postaju značajno veće.

Dejan Radonjić u prvoj četvrtfinalnoj utakmici neće moći da računa na Marka Gudurića koji ima problema sa virusom, ali ni njegov kolega Dimitris Itudis ima kadrovskih problema.

Više o tome kako je Evroliga najavila duele CSKA i Crvene zvezde Telekom mogli ste da pročitate OVDE, a mi vas podsećamo da se prvi meč igra večeras od 19 časova, dok je drugi susret zakazan za četvrtak u isto vreme.

Četvrtfinalna serija igra se po modelu '2-2-1' što znači da će najmanje jedan meč biti odigran u Beogradu, a nadamo se da će srpski predstavnik uspeti da ostvari barem jedan trijumf u Moskvi i omogući "Delijama" uživanje u dva košarkaška spektakla u Beogradu.

Plasman na fajnal-for u Berlinu obezbediće ekipa koja prva bude stigla do tri pobede. Direktan prenos večerašnje utakmice možete pratiti na prvom kanalu TV Sport klub.


Pogledaj vesti o: Telekom Srbija,   Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sa terena: Zvezda u društvu velikana i milionera

Izvor: B92, 12.Apr.2016

Osam najboljih timova Evrope kreće u borbu za plasman na fajnal-for u Berlinu, 11. do 13. maja...Među najboljima predstavnika ima i Srbija – Crvena zvezda sastaće se sa šestostrukim prvakom Evrope CSKA, koji je ove sezone verovatno glavni favorit za trofej...Velika uzbuđenja čekaju nas i u preostale...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.