Danas otvaranje ponuda za privatizacionog savetnika Telekom

Izvor: Beta, 06.Mar.2015, 01:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas otvaranje ponuda za privatizacionog savetnika Telekom

BEOGRAD, 6. marta 2015. (Beta) - Ponude za privatizacionog savetnika koji treba da utvrdi model prodaje Telekoma Srbija biće otvorene u petak u tom preduzeću čiji je većinski vlasnik država.

Telekom je javni poziv za izvor savetnika objavio 5. februara, a rok za dostavljanje ponuda je 6. mart, dok će odluka o najpovoljnijem ponudjaču biti doneta u roku od 25 dana od otvaranja ponude.

Po uslovima tendera biće izabrana ekonomski najpovoljnija ponuda.

Pre četiri godine procena je bila da Telekom vredi 2,2 milijarde evra, a tadašnja vlada je za paket od 51 odsto te kompanije tražila bar 1,4 milijarde evra.
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za privatizacionog savetnika Telekoma samo jedna ponuda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2015

Na poziv za privatizacionog savetnika za Telekom Srbije ponudu je dostavila samo jedna kompanija, francuski Lazard Freres SAS, objavila je danas srpska državna telekomunikaciona kompanija...Kako se navodi u saopštenju, nakon otvaranja ponude u prostorijama Telekoma komisija je utvrdila da je ponuda...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.